top of page
Zoeken
  • jalinedehouwer

Wat brengt 2023 voor Natural Hair & Silence

In 2023 zal het kapsalon verhuizen naar een nieuw pand!

Hoe gezellig het ook is in het mini-salon, ik bots op de beperkingen.


  • Vanaf nu werk ik namelijk met 2 merken plantenpoeders:

11 voorgemengde kleuren van Rodolphe & Co: de kleuren Gold Blond, Dark Blond, Venetian Love, Red Wine, Caramel, Burgundy, Bordeaux, Deep Chestnut, Black, Brown en Walnut die elk hun plaatsje op het rek nodig hebben.

En er komen 6 pure pigmenten van Green Heads bij: Henna, Indigo, Cassia, Rabarberwortel, Kurkuma en Walnoot die jammer genoeg geen plekje hebben op het rek en voorlopig in hun papieren zak moeten blijven zitten.

Henna, Indigo, Kurkuma en Cassia

Blijf me volgen op Instagram voor foto’s met prachtige resultaten met plantenkleuringen!

  • Ik werk al met 3 merken: Innersens, Pretty Curly Girl en Rodolphe & Co. Ik ga de producten van Bruns testen en als ze bevallen dan komen ze ook in het aanbod. Ook zij hebben geen plek meer in het rek…


  • Interessant leesvoer vindt ook geen goed plekje. En ik wil jullie nochtans graag inspireren door lectuur aan te bieden in het stiltekapsalon. Ook de vele kaartjes die kunnen doorverwijzen naar een diëtiste, therapeut, dansles, acupunctuur, personal shopper enzovoort moeten hun plekje blijven hebben. Ik zie hoe dankbaar de kaartjes worden meegenomen. Aarzel niet om zelf je kaartjes achter te laten in het kapsalon.


  • Voor de oplettende klanten: ik bots wel héél regelmatig tegen de verwarming met de kappersstoel… Een metertje meer zou wel handig zijn om haar te knippen en meer ergonomisch te kunnen werken.

  • Ook voor de oplettende klanten: verfspatten overal. Plantenpoeders maken geen vlekken op kleren of de huid, maar dus wel op de natuurlijke verven van Tintelijn.


  • En dan nog een feit uit mijn privéleven: ik ben gescheiden in 2022, ik woon niet meer in het huis waar het kapsalon gevestigd is. In 2023 is het tijd om een pand te zoeken en de werking van het kapsalon te optimaliseren met meer ruimte. De plannen krijgen vorm (ik moet nog niet alles verklappen) maar het pand is nog niet gevonden. Tips zijn welkom. Liefst blijft het kapsalon gevestigd in regio Gent-Zuid.


Ik wens jullie een jaar vol vriendschap, liefde en overvloed.

Jaline
155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page