top of page
Zoeken
  • jalinedehouwer

Door vrouwen voor vrouwen: vrouwencirkels

Ik heb er al een paar keer over gepost op Facebook en Instagram: vrouwencirkels!

Samen met vrouwen in een cirkel gaan zitten is een krachtige manier om energie te delen, om in je kracht te staan, om je verbonden te voelen, om te kunnen geven maar zeker ook te mogen ontvangen, om in alle veiligheid op te laden en los te laten.

Beschouw mij zeker als een fan van dit eeuwenoud concept!


Op de website http://www.vrouwencirkels.be/vind-jouw-cirkel/ vind je een uitgebreid aanbod aan cirkels in heel Vlaanderen. Je kan er ook lezen wat dat nu feitelijk is, een vrouwencirkel. Dit stukje van de uitleg wil ik al graag delen:


Essentieel aan een cirkel is dat alle deelnemers authentiek zijn, bereid om de maskers af te zetten die we doorgaans dragen zodra we de deur uitstappen, en dat we eerlijk in ons vrouw-zijn kijken naar wat er borrelt. Dat gaat makkelijker als alle aanwezigen zich bewust zijn van onze basisafspraken: een manier van omgaan met elkaar in openheid en vertrouwen.


Een cirkel die ik graag onder de aandacht wil brengen, is de vrouwencirkel in de natuur van Petra Danneels . Ik mocht er zelf al veel fijne vrouwen ontmoeten en de cirkels hebben me gesteund op moeilijke momenten. Deelnemen aan deze cirkel heeft me geïnspireerd voor een nieuw project.


Ik start een eigen vrouwencirkel voor ondernemende vrouwen!

Het concept wordt momenteel uitgewerkt, de geschikte ruimte gezocht, de data gepland, ideeën verzameld...

Binnenkort meer hierover op mijn website. Maar 'the word is out' en dat voelt goed.


43 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page