top of page
Zoeken
  • jalinedehouwer

7 maand werken in stilte

Bijna 7 maand kapster…

 

Laat me even terugblikken op 7 maand kapster zijn.


Ik doe het gelukkig nog elke dag graag!


Ik kan terugblikken en fier zijn op mezelf: mijn tempo is sterk verbeterd, mijn ervaring leidt tot (nog) mooiere kapsels, mijn kennis over plantenkleuring is groter en ik ben nu ook gespecialiseerd in krullend haar. Dat is al een lang lijstje aan dingen waarover ik zeer tevreden ben na 7 maand zelfstandige zijn, HOERA voor mezelf!


De stilte… Dat was een goede keuze om daar mijn concept van te maken. Ik trek de juiste klanten aan en ik kan zelf ontspannen werken. De eerlijkheid gebiedt mij om toe te geven dat ik geen hele werkdag zou kunnen praten.


Na de burn-out blijft overprikkeling een belangrijk thema in mijn leven. Als ik werk en me concentreer terwijl ik praat, dan voelen mijn hersenen daarna aan alsof ze in brand staan. Ik werk ook trager als ik ondertussen veel praat, wat er weer toe leidt dat mijn afspraken uitlopen en er klanten zijn die moeten wachten. Dat wil ik graag vermijden bij Natural Hair & Silence dus als het toch gebeurt voel ik stress ontstaan.


Laat mij nu net zelfstandig kapster geworden zijn om stress te vermijden.

Ik doe dit super graag, werken geeft me echt energie. Ik ben mijn eigen baas en ik ben niet meer onderhevig aan verwachtingen en tijdsdruk opgelegd door iemand anders.


Ik ga besluiten met nog eens helder mijn concept te formuleren:

Bij Natural Hair & Silence wordt er gewerkt in stilte, met enkel natuurlijke producten, zodat u zonder zorgen en lekker ontspannen kan genieten van een kappersbeurt, en ik kan blijven genieten van deze (h)eerlijke job.

 

Warme groet,

 

Jaline88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page