top of page

Nieuws van Natural Hair & Silence

Aangepast annulatiebeleid vanaf 11/08

Een dag naar zee, een date met de man/vrouw van uw leven, de kleinkinderen komen op bezoek, ziekte, zin om te gaan eten, autopech, ... vul zelf maar in waarom u liever niet naar centrum Gent afzakt op de dag van afspraak.


Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunnen kappersdiensten tot de tijd van afspraak ONLINE geannuleerd worden via de boekingspagina van Salonkee.

Aangezien het tijdens het werk heel moeilijk is om telefonische oproepen te beantwoorden, hoeft u vanaf nu telefonisch geen contact meer op te nemen om te annuleren.

Bij boeking zal u gevraagd worden om het nummer van een bankkaart achter te laten (voor diensten vanaf 40 euro). DIT IS GEEN VOORAFBETALING! Dit is enkel een manier om de betaling te garanderen bij laattijdige annulatie. Er staan altijd mensen op de wachtlijst, het is jammer dat zij niet naar de kapper kunnen omdat iemand anders tijdig vergeet te annuleren. 

Meer dan 24u vooraf annuleren: GRATIS en HOERA voor iemand op de wachtlijst!


De kosten voor laattijdig annuleren zijn: 

Minder dan 24u vooraf: 

<24u: 30% van de prijs van de geboekte dienst

<12u: 60% van de prijs van de geboekte dienst

Niet opdagen: 100% van de geboekte dienst

NIEUW: begeleid koudwaterzwemmen

Wil je samen met mij uitkijken naar de herfst? Wil je op maandagochtend een energieboost ervaren? Lees dan meer over de voordelen van kouwaterzwemmen en misschien is het wel iets voor jou?

Nieuw merk in het assortiment: Bruns

Met fierheid mag ik aankondigen dat ik ga werken met de producten van Bruns. Met Innersense, Pretty Curly Girl en Rodolphe & Co zitten we al een grote stap in de goede richting. Maar hier en daar zit er toch nog wat chemische rommel in om een professionele kwaliteit te kunnen aanbieden. Bruns gaat een stap verder: 100% natuurlijk en de kwaliteit is fantastisch. IK BEN FAN! 
Er zijn shampoos, conditioners, maskers, krullenproducten en een co-wash beschikbaar.

Nieuwe openingsuren vanaf september

Maandag: 11-19u

Dinsdag: 10-18u

Woensdag: gesloten

Donderdag: 8-15u

Vrijdag: 8-14u

Zaterdag: 8-17u (1x/maand)

Na lang... een nieuwe post op de blog

Over waarom ik klanten doorverwijs naar allerhande hulpverleners

Nieuw: 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten

Vanaf 11 juli kan je de natuurlijke producten van Tallow Cosmetics testen en aankopen. 

Zelf ben ik grote fan van deze producten, ze smelten op je huid en de ingrediëntenlijst is uiterst kort en van 100% natuurlijke oorspong. 

Te koop in het kapsalon:

Original cream

SOS repair balm

Seakelp & Vitamin E cream

Natural sunscreen

Deodorant

Aangepaste prijzen

Alle prijzen zijn aangepast op 19/08/2023. Inflatie van 11% en prijsstijgingen bij de leveranciers zorgen voor prijsstijging bij Natural Hair & Silence. Boekingen gemaakt voor 19/08 worden aan de oude prijs afgerekend in het kapsalon.

Sluitingsdagen 2023

Op woensdag is het kapsalon gesloten.

1 tot 10 november 

29 december - 5 januari

Loyaliteitssysteem

Met het overschakelen naar het boekingssysteem van Salonkee krijgt elke klant de mogelijkheid om punten te sparen en korting te krijgen. 

Hoe spaar je punten?

  • Bij aankoop van producten of materialen spaar je automatisch 1 punt per euro. (Ook geldig bij hervullen van lege flesjes)

  • Bij elke online boeking krijg je 5 punten

  • Als je een beoordeling schrijft krijg je 8 punten

Hoe wissel je punten in?

  • In je profiel zal je zelf kunnen zien hoeveel punten je hebt gespaard. Vanaf 100 punten krijg je 10% korting op de aankoop van producten bij je volgende aankoop. ​(ook geldig op hervullen van lege flesjes!)

Nieuws: Lijst
bottom of page